Vilkår og betingelser for bruk

Komme tilbake

Hvis feil produkt ankommer til bestemmelsesstedet, har du 7 dager på å returnere det. Send oss ​​en e-post via kontaktskjemaet for å gi deg et returnummer for de produktene du har kjøpt fra oss og ønsker å returnere. For å gjøre dette, må produktet være i perfekt stand (slik du kjøpte det), og kjøpet må ha blitt gjort i løpet av en måned.

Garanti

Alle produktene har 2 års garanti. Kontakt gjennomskjemafor å åpne en RMA-forespørsel.

DATA PRIVACY POLICY

Firmanavn: KROXNE.COM Forretningsnavn: KROXNE Firmaadresse: C Poeta Ricard Sanmarti, 4 - 2, Benimaclet, Valencia Telefon: +34 696.403.761e-post: hola@kroxne.com Domenenavn: KROXNE.COM


I samsvar med bestemmelsene i organisk lov 15/1999, om beskyttelse av personopplysninger (LOPD) og dens gjennomføringsforskrifter, er den ansvarlige for nettstedet i samsvar med bestemmelsene i art. 5 og 6 i LOPD, informerer alle brukere av nettstedet som gir eller vil gi sine personopplysninger, at disse vil bli innlemmet i en automatisert fil som er behørig registrert hos det spanske byrået for databeskyttelse.

Brukerne aksepterer uttrykkelig og fritt og utvetydig at deres personlige data blir behandlet av leverandøren for å utføre følgende formål ved å merke av i ruten og / eller registrere seg på vår hjemmeside.

1. Innlevering av kommersiell reklamekommunikasjon via e-post, faks, SMS, MMS, sosiale samfunn eller andre elektroniske eller fysiske midler, nåværende eller fremtidige, som muliggjør kommersiell kommunikasjon. Nevnte kommersiell kommunikasjon vil være relatert til produkter eller tjenester som tilbys av leverandøren, så vel som av samarbeidspartnere eller partnere som leverandøren har oppnådd en kommersiell markedsføringsavtale mellom sine kunder. I dette tilfellet vil tredjeparter aldri ha tilgang til personopplysninger. Uansett vil kommersiell kommunikasjon bli gjort av leverandøren og vil være for produkter og tjenester relatert til leverandørens sektor. Gjennomfør statistiske studier 3. Behandle bestillinger, Forespørsler eller hvilken som helst type forespørsel som blir gjort av brukeren gjennom et av kontaktskjemaene som blir gjort tilgjengelig for brukeren på selskapets hjemmeside. Send nyhetsbrevet på nettstedet.

Tilbyderen informerer og garanterer uttrykkelig brukere om at deres personlige data ikke i noen tilfelle vil bli overført til tredje selskaper, og at når det skal foretas en form for overføring av personopplysninger, vil man måtte be om uttrykkelig, informert samtykke, og utvetydig av innehaverne.

Alle data som etterspørres via nettstedet er obligatoriske, siden de er nødvendige for å gi en optimal service til brukeren. I tilfelle alle dataene ikke blir gitt, garanterer ikke leverandøren at informasjonen og tjenestene som leveres er fullstendig tilpasset dine behov.

Tilbyderen garanterer uansett brukeren utøvelsen av rettighetene til innsyn, retting, kansellering, informasjon og motstand, på vilkårene gitt i gjeldende lovverk. I samsvar med bestemmelsene i organisk lov 15/1999, om beskyttelse av personopplysninger (LOPD), kan du derfor utøve dine rettigheter ved å sende en uttrykkelig forespørsel, sammen med en kopi av din ID, på følgende måter:

E-post: hola@kroxne.com

På samme måte kan brukeren melde seg ut av noen av abonnementstjenestene som tilbys ved å klikke på avmeldingsdelen av alle e-postmeldinger som er sendt av leverandøren. Likeledes har leverandøren iverksatt alle tekniske tiltak og nødvendig for å garantere sikkerheten og integriteten til personopplysningene de behandler, samt for å unngå tap, endring og / eller tilgang av uautoriserte tredjeparter.

BRUK AV COOKIES OG AKTIVITETSFIL
Leverandøren for egen regning eller den fra en tredjepart som har inngått kontrakt om å tilby målingstjenester, kan bruke informasjonskapsler når en bruker surfer på nettstedet. Informasjonskapsler er filer som sendes til nettleseren via en webserver for å registrere brukerens aktiviteter i løpet av surfetiden. Informasjonskapsler som brukes av nettstedet er bare tilknyttet en anonym bruker og deres datamaskin, og er ikke levert av Brukerens personlige data selv. Gjennom bruken av informasjonskapsler er det mulig at serveren der nettet befinner seg, kjenner igjen nettleseren som brukeren bruker for å gjøre surfingen enklere, slik at for eksempel tilgang til brukere som tidligere har registrert seg, tilgang til områder, tjenester, kampanjer eller konkurranser som er utelukkende forbeholdt dem uten å måtte registrere seg for hvert besøk. De brukes også til å måle publikum og trafikkparametere, kontrollere fremdriften og antall oppføringer. Brukeren har muligheten til å konfigurere nettleseren sin slik at den får beskjed om mottak av informasjonskapsler og forhindre installasjon på datamaskinen. Vennligst se instruksjonene og håndbøkene til nettleseren din for å utvide denne informasjonen. For å bruke nettstedet, er det ikke nødvendig for brukeren å tillate installasjon av informasjonskapsler sendt av nettstedet, eller tredjepart som handler på deres vegne, uten Det skader det faktum at det er nødvendig for brukeren å starte en økt som sådan i hver av tjenestene hvis tilbud krever en forhåndsregistrering eller "innlogging". Informasjonskapslene som brukes på dette nettstedet har i alle fall, midlertidig karakter med det eneste formål å effektivisere den påfølgende overføringen. Informasjonskapsler blir ikke brukt i noe tilfelle.

IP-ADRESSER
Nettstedets servere vil automatisk kunne oppdage IP-adressen og domenenavnet som brukes av brukeren. En IP-adresse er et nummer som automatisk tilordnes en datamaskin når den kobles til Internett. All denne informasjonen er registrert i en behørig registrert serveraktivitetsfil som tillater etterfølgende behandling av dataene for bare å få statistiske målinger som gjør det mulig å vite antall sideinntrykk, antall besøk gjort på webtjenester, rekkefølgen på besøk, tilgangspunktet osv.

SIKKERHET
Nettstedet bruker teknikker for informasjonssikkerhet som generelt er akseptert i bransjen, for eksempel brannmurer, tilgangskontrollprosedyrer og kryptografiske mekanismer, alt sammen med sikte på å forhindre uautorisert tilgang til data. For å oppnå disse formålene aksepterer brukeren / klienten at leverandøren innhenter data for den tilhørende godkjenningen av tilgangskontrollene. Enhver avtaleprosess eller som innebærer introduksjon av personlige data på høyt nivå (helse, ideologi, ...) vil være alltid overført ved hjelp av en sikker kommunikasjonsprotokoll (Https: //, ...), slik at ingen tredjepart har tilgang til informasjonen som overføres elektronisk.