Okachvane Monorim MR3-lite za Xiaomi Mi 3 Lite
search
  • Okachvane Monorim MR3-lite za Xiaomi Mi 3 Lite

Zadno okachvane Monorim MR3-Lite za Mi Scooter 3 Lite, Xiaomi ili podoben

138,00 €
С вкл. данък

Zadno okachvane Monorim MR3-Lite za Mi Scooter 3 Lite, Xiaomi ili podoben

Okachvane Monorim MR3-lite za Xiaomi Mi 3 Lite

Instaliraĭte novoto podobreno okachvane Monorim MR3-Lite, sŭvmestimo s barabanna spirachka na zadnata guma, podsilena gorna os i adaptivno kŭm kopiya na Xiaomi.

Novini:

- Okachvaneto Monorim MR3-Lite e sŭvmestimo s barabannata spirachka na zadnata guma na vashiya elektricheski skuter.

- Dobavya podsilen dizaĭn kŭm gorniya amortis’or.

Vklyuchva:

- Udŭlzhitelen kabel za instalirane na originalnata lampa.

- Poddrŭzhka na diskovi spirachki, ako iskate da nadstroite

- Svetlootrazitelni stikeri - Prenosima zadna svetlina

-Chervena pruzhina (50 do 100 kg) i zelena pruzhina (70 do 120 kg)

- Probivna mashina

- amortis’or 125 mm

Izberete modela, koĭto zhelaete:

Ako tŭrsite chasti i rezervni chasti za vashiya skuter Xiaomi Mi Scooter 3 Lite i ne mozhete da gi namerite v magazina, mozhete da se svŭrzhete s nas, za da mozhem da vi pomognem da izberete zaryadnoto za vashiya avtomobil.

модел: MR1-BR
Количество
Последна наличност

100% secure payments
  Политика за сигурност.

Сигурна покупка със SSL сертификат за сигурност. Сигурни методи на плащане: Paypal или 3D Secure.

  политика за доставка

Конкретни и точни срокове за доставка. Доставени са повече от 71000 пакета.

  Гаранция

Гаранция на продукта, ще получите това, което сте закупили. Безплатна помощ и поддръжка пр

Bazovo nivo Monorim MR3-Lite: tazi seriya okachvane Monorim MR3-Lite se sŭstoi ot standartna konfiguratsiya, sŭstoyashta se ot 125 mm pruzhinen amortis’or, pridruzhen ot dve pruzhini. Udŭlzhenieto i razshirenieto na amortis’ora i vida na pruzhinata opredelyat sposobnostta mu da absorbira neravnostite na pŭtya.

Predimstva:

- Mozhete da izpolzvate originalniya oporen krak, za da parkirate elektricheskiya skuter.

- Kormiloto na skeĭta shte dostigne bezproblemno kukata na kalnika, kogato go sgŭnete, kato instalirate spetsialnata kambana, vklyuchena v kutiyata za okachvane.

- Sŭvmestim e s barabannata spirachka, koyato se dostavya standartno s Xiaomi Scooter Mi 3 Lite

Nedostatŭk:

- Udŭlzhenieto na amortis’ora e oskŭdno i mozhe da bŭde znachitelno podobreno s amortis’or, koĭto ima udŭlzhenie nad 125 mm.

Osnovni modeli MR3-Lite sŭs 125 mm shok

- MR3-Lite BR: cherna struktura / 125 mm cherven shok.

- MR3-Lite BB: cherna struktura / 125 mm cheren shok.

Monorim MR3-Lite sredno nivo: tazi seriya MR3-Lite okachvane e za potrebiteli, koito izpolzvat avtomobila si mnogo, za da pŭtuvat v raĭoni, kŭdeto obiknoveno ima nerednosti po pŭtya ili pŭtya. Okachvaneto se sŭstoi ot 150 mm udŭlzhen pruzhinen amortis’or (25 mm po-dŭlŭg ot osnovnata versiya na osnovnata seriya MR1 ​​monorim okachvane).

Predimstva na sredno nivo na okachvane Monorim MR3-Lite:

- Shte zabelezhite prevŭzkhodna proizvoditelnost i po-golyam kapatsitet ot okachvaneto na Monorim, kogato stava vŭpros za absorbirane na neravnostite na pŭtya, pŭtya ili vseki drug pŭt, po koĭto shofirate.

Sredni modeli MR3-Lite sŭs 150 mm shok:

- MR3-Lite Beblack: cherna struktura / 150 mm shok Ark Black.

 - MR3-Lite BBR: cherna struktura / 150 mm reguliruem amortis’or.

- MR3-Lite BeBlue: cherna struktura / 150 mm sin shok.

- MR3-Lite BeRed: cherna struktura / 150 mm cherven shok.

- MR3-Lite BeGold: cherna struktura / 150 mm zlaten amortis’or.

Monorim MR3-Lite AIR advanced i AIR DUAL professional: navlizame v oblastta na naprednalite, kogato govorim za visok kapatsitet za absorbirane na pŭtni neravnosti i vreme za reaktsiya, po-golyamo ot tova na amortis’orite ot bazovoto nivo i versiite ot sredno nivo, koito sa pruzhinni amortis’ori. Vŭzdushnite amortis’ori sa po-gŭvkavi, tyakhnata elastichnost i sposobnost da absorbirat vibratsii ili da smekchavat direktnite udari izpŭlnyavat po-dobre funktsiyata za smekchavane ili razprŭskvane na tsirkulatsionni vŭzdeĭstviya. Ima dva modela vŭzdushni amortis’ori: Air (1 kabina) i Air DUAL (dve nezavisimi kabini, edna polozhitelna i edna otritsatelna). Amortis’orite "AIR" na edna kabina shte rabotyat s tseliya potentsial i elastichnost, za da razseĭvat vibratsiite i udarite, koito imat vŭzdushnite amortis’ori, dokato amortis’orite "AIR DUAL", sŭstoyashti se ot vtora otritsatelna kabina, imat dopŭlnitelna elastichnost i po-golyama vŭzstanovitelna tyaga kŭm pŭrvonachalnoto polozhenie na amortis’ora. Za da go obyasnya prosto: dokato polozhitelnata kabina e kompresirana, absorbiraĭki vibratsii ili direktni udari, otritsatelnata kabina se razshiryava do stepen, che sŭshtoto tova razshirenie uprazhnyava sila na otkat i tlasŭk, initsiirani ot pŭrvonachalnata kompensatsiya mezhdu kabinite po vreme na nachalnata faza na udara. absorbtsiya.

Predimstva na Monorim MR3-Lite Air i Air DUAL okachvaniya:

 - Po-elastichni sa i se regulirat po-lesno.

- Sposobnostta mu da razseĭva vibratsiite e mnogo gŭvkava.

- Po-golyamata chast ot silata na udara shte bŭde absorbirana blizo do kraya na khoda na amortis’ora, bez da dostigne ogranichitelya. Tova e mnogo po-efektivno pri amortis’orite Air DUAL, koito se sŭstoyat ot vtora otritsatelna kamera, koyato shte kompensira absorbtsiyata, koyato ne e postignata ot pŭrvata faza na udara po vreme na nachalnata i srednata faza.

- Osnovnata tsel na vŭzdushnite amortis’ori e da osiguryat komfort i bezopasnost po vreme na shofirane. Ot edna strana, te sa v sŭstoyanie da absorbirat trepteniya i kompresii, za da napravyat shofiraneto po-udobno. Dokato, ot druga strana, te uprazhnyavat sŭshtiya natisk, koĭto poluchavat kŭm shasito, za da poddŭrzhat natovarvaneto na avtomobila vŭrkhu koleloto i po tozi nachin da podobryat stseplenieto na gumite s nastilkata. Sledovatelno te sŭshto taka povishavat stabilnostta v slozhni situatsii na shofirane: vnezapno spirane, zavivane, preobrŭshtane, podskachane.

- Po-podkhodyashti sa za montirane v avtomobili, kŭdeto shofiraneto e po-sportno ili agresivno.

Modeli MR3-Lite AIR Advanced i Air DUAL Professional:

 - MR3-Lite Black Air s vŭzdushni amortis’ori (125 mm, 150 mm, 165 mm ili 190 mm)

- MR3-Lite Black Air DUAL s vŭzdushni amortis’ori (125 mm, 150 mm, 165 mm ili 190 mm)

Nie sme spetsialisti v chasti, podobreniya, rezervni chasti za vseki elektricheski skuter, elektricheski velosiped ili elektrichesko prevozno sredstvo. Okachvaniya, zaryadni, akumulatori, amortis’ori, gumi, spirachki, oporen krak, spirachen kabel, shasi, ogledala, kontroleri, ekrani, kabeli, gumi, vŭtreshni vŭzdushni kameri, plŭtni gumi, spirachni aparati, nakladki, vilki, lageri, kormilen komplekt , spirachni lostove, dvigateli, obtekateli, kalnitsi, stoĭka, LED svetlini, spirachen kabel, kabel na dvigatelya, aksesoari, amortis’orni sistemi i dr. Ako tŭrsite neshto drugo, svŭrzhete se s nas: whatsapp +34 696403761

Zadno okachvane Monorim MR3-Lite za Mi Scooter 3 Lite, Xiaomi ili podoben - Ako ne ste namerili produkta, koĭto tŭrsite ili imate vŭprosi otnosno konkreten produkt, mozhete da se svŭrzhete s nas chrez WhatsApp, za da poluchite po-bŭrz otgovor na vashite zapitvaniya - -> whatsapp +34 696403761 - mozhete sŭshto da se svŭrzhete s nas chrez sŭshtiya nomer s iMessage.

3 Артикула
Коментари (0)